Fotografie, ontwerp en kinderen

Drie passies die ik goed kan combineren.

Al van jongs af aan maak ik foto's. Eerst met een kleine compact camera en af en toe met de spiegelreflex camera van mijn vader. Op mijn 16e verjaardag kreeg ik mijn eigen spiegelreflex camera, die nam ik overal mee naar toe. Ondertussen ben ik al een aantal camera's, foto's en ervaring rijker.

Het vormgeven begon op de middelbare school al. Ik was altijd het langer bezig met de voorkant en de vormgeving van het verslag dan met de inhoud. Ook vond ik het maken van dia presentaties leuk en kreeg daar vaak complimenten over.

Mijn naam is Marianne Buijert. Geboren op een warme zomerse 6 juli in 1995 in Kampen. Ik kom uit een groot gezin met veel gezelligheid. Sinds september 2016 getrouwd met mijn lieve man Jarno. Ik ben spontaan, enthouasisast ijverig en perfectionistisch.

Ik heb twee heel verschillende opleidingen gedaan die ik nu goed kan combineren, kinderopvang en grafisch vormgeving. 

Naast Spontaan in beeld werk ik als gastouder, ik hou enorm veel van kinderen en vind het mooi dat ik met kinderen mag en kan werken. 

Spontaan is wie ik ben en wat ik, in beeld, over wil brengen naar mijn klanten. Oranje staat voor de eigenschap spontaan.